Udgivet i Skriv en kommentar

Grøn Protein Shake

SoMe whey protein 7

Mangler du også nogle gange inspiration til at spice den daglige proteinshake lidt op?

Eller bare andre idéer til hvordan du kan få mere protein i hverdagen?

Vi er teamet op med vores atleter for at få deres ideer og opskrifter og er vildt begejstret for i dag at kunne give dig den første opskrift!

🌱 1 håndfuld spinat⁠⁠
🌾 50 g. havre⁠⁠
🍓 10-12 frosne bær⁠⁠
🥛 Vand eller havredrik⁠⁠
🤩 100% hydro GoPrimal whey protein fra fritgående græsfodrede køer⁠⁠

Bland alle ingredienser i en blender og servér dejlig kold 👌🏻

Enjoy 😉

Udgivet i

GOprimal – powered by the wild

GoPrimal team

GOprimal er rene og naturlige kosttilskud af høj kvalitet

√ Ingen tilsætningsstoffer / aroma

√ Testet af uafhængige laboratorier

Den vestlige kost har ændret sig meget og med det industrialiserede landbrugs fokus på volumen og udseende har det desværre været på bekostning af vitaminer og mineraler. GoPrimal laver de tilskud, du har brug for til at opveje de næringsmæssige mangler i det moderne liv.

The team

GoPrimal is the story of a bunch of young people from all over Europe, dedicated to fitness, well-being and a healthy lifestyle. We share your passion for increasing performance and high quality ingredients. At one point we realized, that there was no company out there that could deliver the high quality we expect from products and ingredients and that also shared the passion for our lifestyle. In 2016, we therefore decided to start our own company with one goal in mind “A busy schedule shouldn’t compromise a healthy lifestyle”. Our products contain no additives and not a single thing that doesn’t help you to perform or feel better. We deliver only products in highest quality, without compromise..

Our mission is simple…

…We produce products that address the micronutrient deficiencies of modern life.
Our focus is to improve the longevity of all our athletes, from amateurs and scaled athletes, to professionals – for us, everyone who puts in the hard work at the gym is an athlete, no matter if you just started training or participate at competitions. Trust the process, take no shortcuts but time to recover and you will reach your goals. 

Mød GOprimal HQ teamet her

GoPrimal logo stort
Udgivet i

Magnesium, zink og vitamin B6 har stor betydning for din søvn

HAR DU SVÆRT VED AT FALDE I SØVN?

Eller har svært ved at sove igennem? Så kan det skyldes mangel på magnesium og B6.

Magnesium spiller en vigtig rolle i væskebalance, muskelafspænding, energiproduktion og i deaktivering af adrenalin og har derfor stor betydning for at du kan slappe af og restituere. Mangel på magnesium kan medføre uro i kroppen og dermed også kompromittere en god nats søvn.

Udover at B6-vitamin forbedrer optagelsen af magnesium, så har B6-vitamin sammen med magnesium og zink betydning for, at kroppen kan omdanne aminosyren tryptofan til søvnhormonet melatonin. Ud fra tryptofan dannes der først serotonin – budbringeren af det gode humør – og ud fra serotonin dannes der melatonin. I denne omdannelse indgår en lang række mikroernæringsstoffer, men særligt B6, folinsyre og zink er afgørende for udskillelsen af de co-faktorer og enzymer, som indgår i disse væsentlige processer. 

Mangler du disse vitaminer og mineraler, så går det ud over produktionen af melatonin og dermed din nattesøvn.

En gang magnesium en halv times tid inden sengetid giver dybere søvn, reducerer kramper og uro i løbet af natten og giver din krop den bedste mulighed for at restituere og genoplade.

Hjernen er mere aktiv under søvnen end i vågen tilstand

….og det er derfor temmeligt afgørende at få sovet godt om natten, så hjernen kan bearbejde dagens indtryk og din krop kan få hvile og restituere.

En god nattesøvn giver dig fundamentet for din sundhed, øger overskuddet i hverdagen og din evne til at udleve dit fulde potentiale og styrker dine indre balancer. 

En dårlig nattesøvn, mange søvnforstyrrelser eller for få timers søvn påvirker både dit humør, din reaktions- og koncentrationsevne, din ydeevne og din hukommelse og giver større risiko for infektioner og dårlig fordøjelse. Det påvirker også dine sult og mæthedshormoner, så du spiser mere, energikompenserer med mad og ovenikøbet måske vælger flere søde og fede fødevarer.

Melatonin er også en kraftig antioxidant og styrer aldringsprocessen. Under søvnen fjernes affaldsstoffer fra hjernen, men ved vedvarende dårlig nattesøvn fremmes aldringsprocesserne, og risikoen øges for en lang række kroniske sygdomme.

Læs mere om de mange fordele ved at tage

Magnesium-Zink-B6 som kosttilskud her

Udgivet i

D-vitamin og Covid-19

Der bliver forsket i lidt af hvert, når det handler om, hvad der kan beskytte os mod covid-19. Blandt andet kigger forskere i øjeblikket på, hvorvidt mangel på D-vitamin kan have indflydelse på, om du bliver smittet med covid-19, og på, hvorvidt du bliver mere syg, hvis først du er smittet.

De første resultater er dukket op, og på forskellige internetsider bliver D-vitamin nu fremhævet som et middel mod covid-19, hvis man har mangel på vitaminet. I England og Skotland har endda besluttet at sende D-vitamintilskud til fire måneders forbrug til millioner af plejehjemsbeboere og særlig sårbare. 

Også herhjemme mener eksperter, at danskerne skal sørge for at få deres D-vitamin.

En undersøgelse med 489 deltagere publiceret i tidsskiftet JAMA Network viser, at personer med mangel på D-vitamin har 1,77 gange større sandsynlighed for at blive smittet med covid-19 end personer med nok D-vitamin.

D-VITAMIN ER AFGØRENDE FOR ET STÆRKT IMMUNFORSVAR

Vores immunforsvar er helt afhængigt af D-vitamin for at virke. Forskerne har studeret de celler, som immunforsvaret bruger til at bekæmpe bakterier og virus med, og de har fundet ud af, at cellerne ikke kan virke uden D-vitamin. D-vitaminen er afgørende for aktivering af immunforsvaret og uden tilstrækkeligt D-vitamin kan cellerne ikke komme i gang og immunforsvaret svækkes.

Hvad er d-vitamin?

D-vitamin produceres også naturligt i kroppen, når solens UV-stråler rammer huden og sætter D-vitaminsyntesen i gang, men da sollyset ikke er stærkt nok det meste af året samt den øgede brug af solcreme betyder det, at mange mennesker har et utilstrækkeligt niveau af D-vitamin.

D-vitamin er et fedopløseligt vitamin, som betyder at det er vigtigt, at der er fedt tilstede for at vitaminet kan optages.

Derfor er Vitamin D3 fra GoPrimal blandet med økologisk kokosolie, som sikrer, at du får maksimal udnyttelse af produktet.

Læs mere om GoPrimal Vitamin D3 her

FOR MEGET D-VITAMIN KAN VÆRE SKADELIGT

Vitaminer er gavnlige for din krop. Men du kan også få for meget af det. En overdosering af d-vitamin gennem længere tid kan føre til nyreskader.

Det kræver dog meget store doser!

Udgivet i

GoPrimal O3 – ren fiskeolie

Omega3 Simply the best

GoPrimal Superior O3 indeholder kun fiskeolie,

ingen tilsætningsstoffer,

ingen kunstig farve eller lignende,

som andre mærker bruger til at maskere oxideret og rådnet fiskeolie.

Omega3 5

E P A / D H A

Fiskeolie indeholder de essentielle omega-3 fedtsyrer, EPA og DHA, som kroppen ikke kan producere selv og vi derfor skal have tilført via kosten eller kosttilskud. Der er stor forskel på mængden af fiskeolie i de enkelte præparater, så tjek næringsdeklarationen som beskriver hvor mange procent fiskeolie (benævnt omega-3 samt EPA og DHA) tilskuddet indeholder, samt hvor mange gram omega-3 hver kapsel eller milliliter rummer.

GoPrimal Superior fiskeolie har markedets højeste niveau af Omega 3 pr kapsel.

Omega3 6

T j e k T O T O X ’ e n

Totoxtallet er et udtryk for den totale iltning og dermed harskning af fiskeolien. En fiskeolie skal være frisk for at have en gavnlig effekt på din krop og hvis en olie bliver harsk, vil den ikke længere have en positiv effekt på dit helbred – tværtimod.

For at måle en olies harskhed bruges TOTOX værdien (Total Oxidation). Ifølge EU’s fødevaresikkerhed gælder, at du altid skal sørge for at TOTOX værdien på din fiskeolie ikke overstiger 25. Overskrides dette maksimum er produktet ifølge EU´s regler ikke egnet til menneskeføde.⠀⠀


GoPrimal Superior Omega 3 fiskeolie har en TOTOX<5