GoPrimal – hydraforce kreatin & elektrolytter

DKK225,00

SMAGFULD OG EFFEKTIV ELEKTROLYTDRIK

GoPrimal elektrolytpulver rehydrerer, genopfylder dine elektrolytter, reverserer oxidation, giver mere energi, understøtter din styrke og immunforsvar og optimerer din træning.

✓ Vegansk

✓ Høj biotilgængelighed

✓ Bevist optimeret dosering

✓ Optimal hydrering

✓ Maksimerer udbyttet af træningen

30 breve – 30 dage

Varenummer (SKU): GP-HF Kategorier: ,

Beskrivelse

HVORFOR ER VAND IKKE NOK?

Det er vigtigt at få væske både før, under og efter træningen! Udledning af sved under træning er en vigtig termoregulerende mekanisme, men at træne dehydreret kan føre til en række fysiske problemer og forringe både præstation og udbytte. Når man sveder, er det ikke kun væske man mister, men også næringssalte (elektrolytter). Man kan drikke alt det man vil, og stadig være dehydreret hvis ikke ens saltbalance er i orden.

ELEKTROLYTTER

Elektrolytter er ioner, men de fleste kender dem som salte. Under træning er det vigtigt at elektrolytniveauet i kroppen er afbalanceret for at opnå en så vellykket træning og optimal ydelse som muligt. Hvis elektrolytniveauet er ubalanceret, risikerer du at mindske effektiviteten af træningen på grund af muskeltræthed eller muskelkramper. Elektrolytter er ikke det der gør at kroppen kan løbe hurtigere eller træne hårdere, men de er nødvendige for, at fordøjelses-, hjerte-, muskel- og nervesystem fungerer godt. Andre symptomer på elektrolytforstyrrelser er: muskelspasmer, svimmelhed, træthed, kvalme, forstoppelse, mørk urin, nedsat urinproduktion, tør mund, dårlig ånde, tør hud, muskelsvaghed eller stive og ømme led.

Yderligere information

NÆRINGSINDHOLD

NÆRINGSINDHOLD PR. PORTION (6 g.)
Kreatin 4 g.
Kalium (K) / potassium 179 mg.
Natrium (NA) / sodium 57 mg.
B1 (thiamin) 1,1 mg,
B2 (riboflavin) 0,6 mg.
B3 (nikotinamid) 7,2 mg.
B6 (pyridoxinhydrochlorid) 0,6 mg.
Acerola ekstrakt 600 mg.

INGREDIENSER

KREATIN
Kreatin forbedrer ydeevnen og optagelsen af elektrolytter.
Kreatin er et helt naturligt stof, vi får igennem vores kost, men det dannes også naturligt af aminosyrer i vores krop. Kreatin bindes til en fosfat-gruppe – kreatinfosfat – i muskelcellerne og lagres som et ekstra energilager.
Det kan give øget kapacitet i korte, intensive træningsøvelser, såsom ved repeterede serier i styrketræning eller ved korte, gentagne spurter, og det kan øge muskelmassen i kombination med styrketræning – uanset fitnessniveau.

KALIUM / POTASSIUM
Kalium er en elektrolyt, som i samarbejde med natrium hjælper med at regulere væskebalancen, samt er nødvendigt for normal nerve- og muskelfunktion.
Kalium tillader bevægelse af væsker og næringsstoffer på tværs af cellernes membraner, hvilket gør det muligt for dem at fortsætte med deres metaboliske aktiviteter som at kontakte musklerne. Uden tilstrækkeligt kalium kan muskelcellerne ikke generere de nødvendige nerveimpulser, der styrer muskelkontraktion og manglen på kalium kan forårsage muskelsvaghed.

NATRIUM / SODIUM
Natrium er ligesom kalium en elektrolyt og er har en afgørende rolle når væske skal optages og bindes i kroppen. Det vil herigennem øge blodplasmavolumen og jo mere blod til rådighed des mindre belastning på det kardiovaskulære system mens det arbejder for at tilføre ilt til musklerne og afkøle kroppen under træning.

VITAMIN C
Naturligt C-vitamin fra acerola frugten reverserer oxidation og fremmer kroppens naturlige produktion af kollagen, som er afgørende for optimal regenerering af bindevævet (hud, muskler og sener)

VITAMIN B1
Vitamin B1 er nødvendig for at behandle mælkesyreophobning efter træning og for omsætningen af kulhydrat. Når kulhydrat forbrændes, frigives energi, der er vigtig for, at hjerte, hjerne og muskler kan fungere.
I perioder hvor metabolismen er forhøjet, som ved høj muskelaktivitet, graviditet eller amning, har kroppen behov for ekstra vitamin B1

VITAMIN B2
Vitamin B2 er vigtig for kroppens energiomsætning (protein, fedt og kulhydrat) og for at få ilt til musklerne.

VITAMIN B3 OG B6
Vitamin B3 og B6 er vigtige for omsætningen af protein, kulhydrater og fedt til energi