Tilbud

GoPrimal – Magnesium, Zink & B6

DKK75,00

Recover & Regenerate

Magnesium forbedrer ikke kun din søvn, men det er også et vigtigt kosttilskud der accelererer restitutionen. Magnesium hjælper med at forbedre muskelfunktionen, forebygge muskelkrampe under træningen, opretholde elektrolytbalancen og reducere træthed. B6 er afgørende for energiproduktion og vitalitet samt stressforebyggelse. Vitaminet er immunstyrkende, celleopbyggende og cellebeskyttende, da B6 er en meget aktiv antioxidant.

 • Vegansk
 • Biotilgængelig
 • Organiske kilder
 • Ingen kunstige tilsætningsstoffer

På grund af moderne landbrug er niveauerne af magnesium, zink, B6 og andre mineraler essentielle for vores helbred, i dag alt for lave i den mad vi spiser. GoPrimal Magnesium Zink B6 bruger kun biotilgængelige former, som kroppen bedst absorberer. Hver dosis indeholder 300 mg magnesium, hvilket svarer til den mængde kroppen har brug for uden at spilde eller udskillde den.

90 kapsler – 45 dage

Se mere fra GoPrimal

Ikke på lager

Beskrivelse

Magnesium er det fjerde mest almindelige stof i kroppen og er anerkendt som et af de mest vigtige mineraler for, at vi mennesker vedligeholder et sundt helbred.

Magnesium er vigtigt i mere end 300 kemiske processer i kroppen og mange af kroppens helt basale funktioner har behov for magnesium for at kunne fungere optimalt. B6 indgår i mere end 100 enzymprocesser, som bl.a. har forbindelse til energiomsætningen, nervesystemet og udskillelsen af binyrebarkhormon og derved kroppens reaktion på stress.

 • At mindske træthed og udmattelse
 • Elektrolytbalancen (kroppens saltbalance)
 • Et normalt energistofskifte
 • Nervesystemets normale funktion
 • En normal muskelfunktion
 • En normal proteinsyntese
 • En normal psykologisk funktion
 • At vedligeholde normale knogler
 • At vedligeholde normale tænder

HAR DU MANGEL PÅ MAGNESIUM?

Føler du dig træt og udmattet? Er du udsat for stort press eller føler stress? Har nedsat appetit? Eller svært ved at koncentrere dig?

Stress, dårlig ernæring og mange kopper kaffe er med til at skylle de gode mineraler ud af kroppen og medvirker til for magnesiummangel, der som regel viser sig i form af træthed, og at du bliver lettere udmattet – både fysisk og psykisk. Herudover kan søvnbesvær, maveproblemer, manglende appetit samt uro i kroppen alle være tegn på, at du trænger til et ekstra skud magnesium i hverdagen.

Du kan også opleve rysten og små kramper i kroppen. Små ”tics” eller små krampetrækninger i muskler eller ved øjet? Dette kan i nogle tilfælde skyldes magnesiummangel.

OG DET FØRER TIL DET NÆSTE SPØRGSMÅL, OM MAN KAN FÅ FOR MEGET?

Normalt kan kroppen selv regulere det, hvis den får for meget. Overskydende magnesium udskilles gennem nyrerne uden problemer og kommer ud med urinen.

Overdosering med magnesium er meget sjælden og forekommer stort set kun ved misbrug af magnesiumholdige afføringsmidler eller hos personer med nyresygdomme.

Hvis du skulle opleve at få symptomer som diarré, kan det være et tegn på, at du har indtaget for meget magnesium.

KVINDER ER MERE PLAGEDE END MÆND OG MÆNDEN FALDER MED ALDEREN

Vi danner selv melatonin, men mængden falder med alderen, hvilket er en udbredt årsag til, at mange ældre sover dårligere. Mange kvinder oplever desuden et drastisk fald omkring menopausen, så de pludselig får svært ved at sove.

Derudover mindsker magnesium symptomer for overgangsalder og PMS.

 

HAR DU SVÆRT VED AT FALDE I SØVN ELLER SOVE IGENNEM?

Læs mere her om hvad MAG-ZINK-B6 betyder for din søvn